Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Anahtar Parti Genel Başkanı Ağıralioğlu, Bursa’da

Anahtar Parti (A Parti) Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Bursa’da partililer, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.

Anahtar Parti (A Parti) Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Bursa'da partililer,

Ağıralioğlu, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda, partisinin kuruluşunun ardından Ankara dışındaki ilk ziyaretinde, milletin evladı olarak Bursa’da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

A Parti’nin hadde hududa riayetle yolculuğa başladığını belirten Ağıralioğlu, “Türk milletinin iyi bir plana ihtiyacı var. Siyaset bir hamaset girdabında boğulurken ‘Biz de bir tarafında olalım.’ hevesindeki bir kadro değiliz. ‘Milletin A planıyız.’ derken kastettiğimiz şey, milletin bundan daha fazlasını yapabileceği, bulabileceği, zenginliğe kavuşabileceğidir. A Parti, aileye konuşur gibi konuşabilen, partililere konuşurken kendi evine konuşur gibi konuşabilen bir partidir.” diye konuştu.

Ağıralioğlu, “Daha iyi bir Türkiye mümkün müdür?” sorusunun cevabını vereceklerini ifade etti.

Devleti ve temsili sadeleştireceklerini, devlete bir planlama kapasitesi kazandıracaklarını dile getiren Ağıralioğlu, “Çocuklarımızla gürül gürül bir istikbalin, üretenlerimizle bolluk bereket içerisinde bir ülkenin, çiftçilerin alın terinin hakkını alabildiği bir memleketin hayalindeyiz, gayretindeyiz.” dedi.

anahtar parti genel baskani agiralioglu bursada muhtarlar ve stk temsilcileriyle bulustu 5b5d96ada542

Konuşmanın ardından Yavuz Ağıralioğlu’na hediye takdim edildi.