‘Anahtar teslim fabrika vereceğiz’

Erzurum mitinginde konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, ’10 esnaf birleştim veya tek başına. ‘Buyur, işlet, kazan, vergini öde’ diyeceğiz. Anahtar teslimi fabrika vereceğiz.’ dedi.

‘Anahtar teslim fabrika vereceğiz’

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin İstasyon Meydanı’nda düzenlediği mitingde halka hitap etti.

“Bu milletin birliğine kast eden, bölünmez bütünlüğüne kasteden her şey, her kesim, hepsi kahrolacak. Hiç merak etmeyin” diyen Davutoğlu, şöyle devam etti:

“7 Haziran’dan sonra ‘Türkiye’yi hükümetsiz bırakmamak adına her şeyi yapacağız’ dedik. Ne var ki aynı iyi niyeti muhataplarımızdan göremedik. Bütün gayretlerimize rağmen, uzlaşma arayışına girmek yerine, kendi tutumlarında inat ettiler. Dört siyaset ortaya çıktı, 7 Haziran’dan sonra. Biri AK Parti’nin takip etiği birlik, uzlaşma siyaseti, biri CHP’nin takip etiği, izlediği blok siyaseti, biri MHP’nin izlediği, daha doğrusu Bahçeli’nin izlediği, biliyorum MHP’li kardeşlerimiz de bundan memnun değil, Bahçeli’nin ‘hayır siyaseti’, her şeyi reddeden hayır siyaseti, bir de HDP’nin izlediği terör siyaseti.”

“Yeni destan yazalım”

Meydandakilere, “Bu yürüyüşte beraber miyiz?” şeklinde seslenen ve “Evet” cevabı alan Davutoğlu, “Kaos ihtimalini bertaraf etmek, istikrarı ikame etmek için 1 Kasım’da inşallah çok daha güçlü bir şekilde bize destek vereceksiniz. Türkiye’nin etrafı ateş çemberiyken şimdi gelin hep birlikte yeni bir destan yazalım. Türkiye’nin etrafında kardeş kavgaları kökleşirken, gelin kardeşliğimizin destanını birlikte yazalım. Gelin, hep birlikte 1 Kasım tarihini Türkiye’nin demokrasi mücadelesinde yeni bir milat, yeni bir başlangıç hamlesinin dönüm noktası yapalım.” ifadelerini kullandı.

“Anahtar teslim fabrika vereceğiz”

Davutoğlu, “Emek yoğun sektörlerde, yatırımcıların, esnafın, KOBİ’lerin talebi halinde bakın ne yapacağız? Gelecek bize bir proje verecek ve diyecek ki ‘ben bir fabrika kurmak istiyorum’. 10 esnaf birleştim veya tek başına. Biz de ona anahtar teslimi fabrika vereceğiz. ‘Buyur, işlet, kazan, vergini öde’ diyeceğiz. Anahtar teslim fabrika vereğiz.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X