Analig’de kapışma Bursa’da

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) hentbol çeyrek final müsabakalarına ev sahipliği yapan Bursa’da, 11 ilin karmasından oluşan bay ve bayan takımları yarı final vizesi almak için mücadele edecek.

Analig’de kapışma Bursa’da

Bursa’da Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) hentbol çeyrek final müsabakaları heyecanı başladı. Spor Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ANALİG kapsamında hentbol çeyrek final müsabakalarına ev sahipliği yapan Bursa’daki organizasyonda 11’er ilin karmasından oluşan bay ve bayan takımları yarı finale katılmak için mücadele ediyor. 

 

Bursa’nın hem bayan hem erkeklerde mücadele ettiği Analig’de bayanlar maçlarını Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynarken, erkekler Nilüfer Belediyesi Spor Salonu’nda kozlarını paylaşıyor. 

Yarın tamamlanacak organizasyon sonunda dereceye girecek takımlar 7-9 Mart tarihleri arasında Düzce’de düzenlenecek yarı final müsabakalarına katılma hakkı elde edecek. Organizasyonun finali ise 27-28 Mart tarihlerinde Mersin’de düzenlenecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X