Angaryaları istemiyoruz

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, meslek mensubunun üzerindeki angaryaları istemediklerini söyledi.

Angaryaları istemiyoruz

ASLIHAN AYDIN

 

Yaklaşan seçimleri öncesinde Çağdaş Muhasebeciler Grubu’ndan yeniden aday adayı olduğunu açıklayan Sönmez, ekibi ile birlikte dün BAOB’da bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. “Sadece mesleğimizle ilgili değil, kentimize, ülkemize ve dünyaya dair sözümüzü sıkılmadan söylemeyi sürdüreceğiz” diyen Sönmez, görev süresince en çok önemsedikleri konunun eğitim olduğunu ve 109 eğitim programına imza attıklarını vurguladı. TÜRMOB tarafından düzenlenen başkanlar kurulu toplantılarından önce komisyon başkanları ve üyelerin görüşlerini aldıklarını aktaran Sönmez, “Türkiye Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu Yürütme Kurulu’nda görev alarak, TÜRMOB politikalarının oluşturulmasında son 4 aydır müdahiliz. Sorunlarımız çözülene kadar ilgili olduğumuz tüm bakanlıklarla görüşmelerimiz sürdüreceğiz” dedi. Meslek mensubunun üzerindeki angaryaları istemediklerini ifade eden Sönmez, veri bankası oluşturularak kurumların bilgileri buradan almalarını talep etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X