Angelina Jolie FBI’a dört saat ifade verdi

Angelina Jolie ile Brad Pitt boşanmasında sular durulmuyor. FBI, Angelina Jolie’nin Brad Pitt’e boşanma davası açmasından bugüne kadar iddiaları araştırıyor.

Angelina Jolie FBI’a dört saat ifade verdi

 Jolie’nin soruşturma kapsamında, Brad Pitt ile 15 yaşındaki oğlu Maddox arasında, özel jetle seyahat sırasında yaşandığı öne sürülen şiddet olayının detaylarını anlatmak için FBI’la dört saatlik bir görüşme yaptığı iddia edildi.  Amerikan medyasına göre Jolie, iki FBI ajanıyla tam bir işbirliği içinde çalışıyor. İddialar, Pitt’in, ailece özel jetle Fransa’da ABD’ye seyahat esnasında çocuklarına öfkeyle bağırdığı yönünde.

 41 yaşındaki Jolie, 52 yaşındaki eşi Pitt’e geçen ay, uçakta şiddet olayından birkaç gün sonra şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanma davası açmıştı.Jolie’ye yakın bir kaynak, geçen hafta, Brad Pitt’in boşanma davası sonrası ilk kez çocuklarına yaptığı ziyaret esnasında Maddox’un babasıyla görüşmek istemediğini iddia etmişti.

Foto: AA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X