Aniden bastırdı! Vatandaşın zor anları

Avrupa ve Anadolu Yakası’nda etkili olan yağış, Ramazan Bayramı tatilini İstanbul’da geçiren vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Şemsiye ve yağmurluğu olmayan vatandaşlar, ıslanmamak için alt geçit ve otobüs durakları ile iş yerlerine sığınarak yağmurun di

Aniden bastırdı! Vatandaşın zor anları

İstanbul’da yağmur etkili oluyor. Taksim Meydanı’nda yağmura hazırlıksız yakalananlar duraklara sığındı.

Yağış nedeniyle yollarda oluşan su birikintileri, trafiğin aksamasına neden oldu. Rüzgarın da etkisiyle şiddetini arttıran sağanak, bazı ev ve iş yerlerinde su baskınlarına yol açtı. 

Sağanak kent genelinde etkisini sürdürüyor.

TARLABAŞI BULVARINDA SU BİRİKİNTİSİ

Tarlabaşı Bulvarı ile Saraçhane’de yağmur nedeniyle rögarların geri tepmesi sonucu yol kenarlarında büyük su birikintileri oluştu. Görevliler tıkanan rögarları açmak için çalışıyor.

İNCİRLİ ALT GEÇİDİNİ SU BASTI

Yağmur nedeniyle İncirli alt geçidini su bastı. Bazı araçlar mahsur kaldı. Araçlarda bulunanlar kurtarılmayı bekliyor.

METEOROLOJİ UYARMIŞTI

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü de sağnak yağış uyarısı yapmıştı. Uyarıda şöyle denilmişti: Meteoroloji radarlarından alınan verilerin analizine göre İstanbul’da gök gürültülü sağanak yağışların önümüzdeki 3 saat boyunca etkili olmaya devam edeceği beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ile dolu riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X