Anıtkabir’de duygusal anlar

Mudanya Tüm Engelliler Derneği üyeleri, ‘Atatürk Sevgisi Engel Tanımaz’ sloganlı projeleri kapsamında Mudanya Belediyesi’nin desteğiyle Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

Anıtkabir’de duygusal anlar

ÖMER BİLİK

 

Anıtkabir ziyareti dönüşünde Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret eden dernek üyeleri, “Engelliler ve engelli aileleri olarak Anıtkabir’i gidebilmek için desteğe ihtiyacımız vardı. Mudanya Belediye Başkanımız Hayri Türkyılmaz’dan destek istedik ve otobüs talep ettik. Başkanımız bizi kırmadı ve programımızı gerçekleştirdik. Hem engelliler, hem de engelli aileleri olarak, bu ziyareti asla unutmayacağız. Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün kabrini ziyaret ederek, hem duygusal anlar yaşadık, hem de gurur duyduk” dediler.

Mudanyalı engelli hemşehrilerimizin ve ailelerinin Anıtkabir ziyaret talebinin yerine gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da, “Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimizin ebedi istirahatgahını her Türk evladının görmesini isterim. Engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin Anıtkabir ziyaretlerinden büyük mutlulukla dönmeleri, beni de çok mutlu etti. Her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olmaya hazırız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X