Ankara saldırısı sonrası Bursa polisi alarma geçti!

Dün saat 18:45 sıralarında Ankara’da yaşanan ve 37 kişi hayatını kaybettiği, 125 kişinin de yaralandığı bombalı saldırı sonrası Bursa polisi alarma geçti. Ekipler şehir merkezlerindeki kalabalık noktalarda geniş çaplı güvenlik önlemi alırken şehir girişi

Ankara saldırısı sonrası Bursa polisi alarma geçti!

Dün saat 18:45 sıralarında Ankara’da yaşanan ve 37 kişi hayatını kaybetmesine, 125 kişinin de yaralanmasına sebep olan hain saldırı Bursa polisini alarma geçirdi. Merkez Osmangazi ilçesindeki kent meydanında park halinde araçları bölgeden uzaklaştıran polis ekipleri benzer şekilde kalabalık olan merkezlerde geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı.

​Öte yandan şüpheli araçlar üzerinde de şehrin giriş ve çıkışlarında kapsamlı uygulamalar başlayan ekipler çok sayıda aracı durdurdu. Durdurulan araçlar didik didik aranırken araçlarda bulunan kişilere üst araması ve kimlik sorgulaması yapıldı.

Polis ekipleri, şüpheli olabilecek illere ait plakalı araçlara kapsamlı arama yapmadan geçit vermedi. Yapılan uygulamalar neticesinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmazken emniyet yetkilileri tedbirlerin süreceğini bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X