Ankara Sigorta’nın Bursa ilgisi

Ankara Sigorta, 6 ile hizmet vereceği Bursa Bölge Müdürlüğü’nü önceki gün düzenlenen törenle hizmete açtı.

Ankara Sigorta’nın Bursa ilgisi

RIDVAN DEMİR

Açılışta konuşan Ankara Sigorta Genel Müdürü Vefa Murteza, firmalarının 1936 yılında kurulduğunu belirterek, 2000 yılında Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, Polis Bakım ve Yardım Sandığı tarafından satın alındığını söyledi. Altı bölge müdürlüğü, 2 temsilcilik, 122 personel ve 850 satış kanalı ile Türkiye’nin her noktasında faaliyet gösterdiklerini ifade eden Murteza, temel ilkelerinin müşteri memnuniyeti olduğunu kaydetti. Murteza, pazar paylarını her geçen gün artırarak yollarına emin adımlarla devam ettiklerini vurguladı.

CİDDİ BİR YAPILANMA VAR

Bursa Bölge Müdürlüğü’nün açılışına yönetim kadrosunun eksiksiz katıldığını dile getiren Vefa Murteza, şöyle devam etti: ‘’Ankara Sigorta olarak ciddi bir yapılanma içerisindeyiz. Bursa Bölge Müdürlüğümüz ile birlikte Samsun ve Malatya’ya da temsilcilik açmış bulunuyoruz. Bir süre sonra onları da bölge müdürlüğüne dönüştürme durumumuz söz konusu. Bunların yanında içerdeki kadromuzu da güçlendirdik. Risk kabul şartlarımızı güncelledik. 2020’de daha dinamik ve rekabetçi bir Ankara Sigorta olacak.”

MARKA DEĞERİ ÇOK YÜKSEK

Ankara Sigorta Bursa Bölge Müdürü Serkan Kandel ise, firmalarının marka değerinin çok yüksek olduğuna dikkati çekti. Ciddi bir yapılanma içerisinde olduklarının altını çizen Kandel, ‘’İki ay gibi kısa bir sürede bölge müdürlüğümüzün kuruluş işlemlerini tamamladık. Şimdi de açılışla taçlandırıyoruz. Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Yalova, Eskişehir ve Bilecik olmak üzere toplam 6 ildeki satış kanallarımız, Bursa Bölge Müdürlüğü’müzün çatısı altında toplandı. İş ortaklarımıza etkin hizmet sağlayacak şekilde kadrolar oluşturuldu. Bölge illerinin potansiyeli yüksek. Acente örgütümüz verimli. Buna yeni yapılanmanın heyecanını da ekleyebiliriz” diye konuştu.

BURSA ÖNEMLİ BİR BÖLGE

Ankara Sigorta’nın satış kanallarının acente ve brokerleri olduğunu ifade eden Kandel, bankasürans ya da buna benzer farklı aracıları olmadığını anlattı. Bursa’nın tüm sigorta şirketlerinin önemsediği bir bölge olduğunu belirten Serkan Kandel, ‘’Sigortalanabilir varlıklar çok, sigorta bilinci yüksek. Ekonomik göstergeler her ne kadar arzu edilen seviyede olmasa da bu bölge hinterlandında sigorta şirketleri arasında ciddi bir rekabet var. Bu rekabet durumu acenteler için de geçerli. Kolay bir yıl olmayacağı kesin fakat Ankara Sigorta olarak biz bu duruma hazırlıklıyız. 2020 Bizim yılımız olacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X