‘Ankara’da Bursalılık bilincini geliştireceğim’

AK Parti Bursa milletvekili aday adayı Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Eski Daire Başkanı Ömer Faruk Cenk, toplumun tüm kesimlerini kucakladığı ve çok büyük değişimleri gerçekleştirdiği için AK Parti’yi tercih ettiğini vurguladı.

‘Ankara’da Bursalılık bilincini geliştireceğim’

Milletvekilinin görevinin proje üretmek değil, yerel yönetimlerin ve sivil toplum kuruluşlarının hazırladığı projelerin takibini gerçekleştirmek olduğunun altını çizen Cenk; “Bürokrat olarak görev süremin çoğunu TBMM çatısı altında geçirdim. Milletvekillerinin ne kadar yoğun bir tempo içerisinde çalıştığına birebir şahit oldum. Bana göre vekillerimiz proje üretmek yerine, üretilen projelerin takibi ve zamanında tamamlanması konusunda çalışmalıdır. Partisi ve vekil seçildiği kent için bu şekilde uğraş göstermelidir” şeklinde konuştu.

Milletvekili seçilse de seçilmese de Ankara’da çalışma hayatına devam edeceğini söyleyen Ömer Faruk Cenk, “Ankara’da ne yazık ki bir Bursalılık bilinci oluşturulmamış. Bursalı lobisi maalesef yok. İşte ben kendi adıma bu açığı kapatmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X