Ankara’da görkemli nikah

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in oğlu Enes ile Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Büyükhatipoğlu’nun kızı Ezgi’nin nikahı devletin zirvesini biraraya getirdi.

Ankara’da görkemli nikah

Ankara, Çelik ve Büyükhatipoğlu ailelerinin görkemli nikah törenine sahne oldu.


Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve eşi Beyhan Çelik’in oğulları Enes ile Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Büyükhatipoğlu ve eşi Şehnaz Büyükhatipoğlu’nun kızları Ezgi dün gece dünya evine girdi.


Hacettepe Üniversitesi Beytiler Yerleşkesi’nde düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, bakanlar ve çok sayıda milletvekili katıldı. Vali İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçe belediye başkanlarının tamamına yakını ve AK Parti İl, ilçe yöneticilerinin Bursa’yı temsil ettiği nikaha Cüppeli Ahmet Hoca’nın da katılması dikkat çekti.

Nikahtan önce Çelik ailesinin Artvin Yusufeli Yüksekoba Köyü’nden Bursa’ya uzanan kısa yaşam öyküsü perdeye yansıtıldı. Ardından Bakan Faruk Çelik’in milletvekili seçildiği Şanlıurfa’nın tarihi mekanları, daha sonra da 15 Temmuz gecesinden tanklara direnişin fotoğrafları yer aldı.

Gecenin son bölümünde Mustafa Ceceli konuklara konser verdi.

ÇAĞLAR ÇİFTİNDEN TEBRİK 

Bursa siyaset ve iş dünyasının da davetli olduğu nikah törenine, Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar eşi Nursel Çağlar’la birlikte katıldı.

Çağlar çifti, genç Çelik çiftine mutluluklar diledi.

‘BEREKET BEREKET…’

Şahitliklerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın yaptığı çiftin nikahını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı. 

Gökçek’in yaptığı ‘üç çocuktan fazlası’ esprisine Cumhurbaşkanı Erdoğan tebessüm ederek ‘Bereket…Bereket…’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X