Ankara’da korkutan yangın! Vali Şahin’den açıklama var…

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan bir iş merkezinde yangın çıktı. Yangın, çevrede korkuya neden olurken itfaiye ekipleri alevleri söndürmek için çalışma başlattı. Ankara Valisi Vasip Şahin, herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın olmadığını söyledi.

Ankara’da korkutan yangın! Vali Şahin’den açıklama var…

Ankara’nın Çankaya ilçesinde plazaların yoğun olduğu Söğütözü Mahallesi’ndeki iş merkezinde saat 17.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

İş merkezinin 5’inci katında bulunan terasta başlayan yangın, kısa sürede büyüdü.

VALİ ŞAHİN: CAN KAYBI VE YARALI YOK

Ankara Valisi Vasip Şahin, yangınla ilgili açıklamasında, ”İçeride herhangi bir yangın yok. Gerekli talimatlar sağlandı. Bütün katlarda ekiplerimiz kontrol aşamasında. İçeride kalan herhangi biri var mı onlarla ilgili arama yapılıyor. Herhangi bir can kaybı ya da yaralı şu an yok” dedi.

Yangını görenler itfaiyeye haber verirken, büyüyen alevler üst katlara sıçradı. Binadan yükselen dumanlar, gökyüzünü kapladı.

Binanın yanan bölgelerinden kopan parçalar yere düşerken, çevrede büyük korku yaşandı.

Bina tahliye edilirken, itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. İtfaiyenin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Bu sırada polis ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi de yangına ilişkin açıklama yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Söğütözü Mahallesi’nde bir iş merkezinde çıkan yangının ihbarının saat 17.27’de Ankara İtfaiyesine ulaştığını açıkladı. İtfaiye ekiplerinin saat 17.36’da yangına müdahale etmeye başladığı kaydedilen açıklamada, 8 farklı istasyon ekibi ve 20 su ikmal aracıyla yangına müdahaleye devam edildiği belirtildi.

Yangının çıkış sebebi ise yapılacak inceleme sonucunda belli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X