Ankara’da puan avı!

Kırılgan bir sezonun yaşandığı ligde Bursaspor için karar günü… Osmanlıspor’u yendiği takdirde Avrupa için yeniden umutlanacak, kaybederse 10.’luktan aşağıya düşmemeye çalışacak.

Ankara’da puan avı!

Gaziantepspor galibiyetiyle üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtıp, derin bir nefes alan Bursaspor, bugün Ankara’da Osmanlıspor karşısında olmak yada olmamak maçına çıkacak. 

Geçöen hafta aldığı 3 puanla bir anda çıkış yapan yeşil beyazlı takım, bugün kazanırsa yeniden Avrupa Kupası için umutlanacak, kaybederse de orta sıralar için mücadele edecek. 

Osmanlı Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcıları ise Bülent Gökçü ve Süleyman Özay yapacak. 

Bursaspor’da eksik çok

Bursaspor’da Osmanlıspor karşısında Tomas Sivok ve Cristobal Jorquera cezalı. Yeşil beyazlılarda Serdar Kurtuluş, Furkan Özçal, Emre Taşdemir, Bilal Kısa, Erdem Özgenç, Boban Joviç, Ertuğrul ve Stancu sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Mutlu Hoca’nın stoper mevkinde Sivok’un yerine Şamil Çinaz’ı, Jovic’in yerine sağ bekte Aziz Eraltay’ı, sol bekte Onur Atasayar’ı ve cezalı olan Jorquera’nın yerine orta sahada da Merter Yüce’yi oynatması bekleniyor. Osmanlıspor’da ise kart cezalısı Koray Altınay ve  Bifouma yok.

İki takımda dertli!

 

Osmanlıspor evindeki 4 maçı kaybetti. Bursaspor ise 137 gündür deplasmanda kazanamıyor…

Bursaspor ile Osmanlıspor bugüne kadar Süper Lig’de 10. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 9 müsabakada Osmanlıspor 2 kez galip gelirken, Bursaspor ise 1 mücadele gülen taraf olmayı başardı. 

6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Ev sahibi ekip, Süper Lig’de evinde oynadığı son 4 karşılaşmayı kaybederken, Bursaspor ise son 6 karşılaşmadan puan çıkartamadı.

6 maçta 3 gol

Yeşil beyazlı ekip galibiyet elde edemediği son 6 karşılaşmada 3 kez gol sevinci yaşadı. Bu sezon en son 22 Ekim 2016’da Aytemiz Alanyaspor’u yenmeyi başaran Bursaspor tam 137 gündür deplasmanda galibiyete hasret kaldı. Mor sarılı ekip ise, Beşiktaş, Antalyaspor, Trabzonspor ve Başakşehir’e karşı puan alamadığı bu karşılaşmalarda rakip fileleri de yalnızca 1 kez havalandırabildi. 

Kalkavan’la orta şekerli!

Bursaspor’un bugünkü karşılaşmasını yönetecek olan İstanbul Bölgesi’nden Mete Kalkavan bugüne kadar yeşil beyazlıların 15 maçında görev yaptı. Bursaspor bu maçlarda 5’inden galibiyetle, 5’inden de mağlubiyetle ayrıldı. 3 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Kalkavan en son bu sezon Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’nda deplasmanda oynanan ve 3-3 berabere kalınan Akhisar Belediyespor maçımızı yönetmişti. 

Osmanlı maçının kritiği OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün Ankara’da Osmanlıspor ile oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Yeşil beyazlı taraftalar Osmanlı Stadı’nda oynanacak maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

STAT: Osmanlı Stadı

SAAT: 16.00

HAKEMLER: Mete Kalkavan, Bülent Gökçü, Süleyman Özay 

EKSİK: Koray, Bifouma

EKSİKLER: Serdar, Furkan, Emre, Bilal, Erdem, Jovic, Sivok, Jorquera, Ertuğrul, Stancu

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 11 TL

16.00 beIN SPORTS

OSMANLISPOR

99 Karcemarskas

2 Avdija Vrsasevic

17 Karoly Regattin

61 Numan Çürüksu

15 Tiago Pinto

93 Adam Maher

21 Vaclav Prochazka

35 Musa Çağıran

20 Martin Mroeira

10 Papa Ndiaye

9 Pierre Webo

BURSASPOR

1 Harun Tekin

33 Onur Atasayar

6 Şamil Çinaz

4 İsmail Konuk

23 Aziz Eraltay

14 Ricardo Faty

7 Merter Yüce

11 Joshua John

28 Yonathan Del Valle

10 Pablo Batalla

88 Deniz Yılmaz

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X