Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Ankara’da usulsüzlük operasyonunda 6 tutuklama

Sincan’da bir caminin yıkılıp yerine alışveriş merkezi yapılmasından elde edilen gelirin bir bölümünün “paralel yapıya aktarıldığı” iddiasıyla gözaltına alınan 20 kişiden 6’sı tutuklandı.

Sincan'da bir caminin yıkılıp yerine alışveriş merkezi yapılmasından elde edilen

Sincan’da bir caminin yıkılıp yerine alışveriş merkezi yapılmasından elde edilen gelirin bir bölümünün “paralel yapıya aktarıldığı” iddiasıyla gözaltına alınan 20 kişiden 6’sı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu düzenlenen operasyonda, Sincan Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SİSİAD) yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 20 kişi gözaltına alınmıştı. 

 

Şüphelilerin, Sincan’da bulunan bir cami yaşatma derneğinin arsasında usulsüz şekilde alışveriş merkezi yapmak istedikleri ve derneğe yardım olarak toplanan paralardan paralel yapının kuruluşlarına aktarım yaptıkları iddia edilmişti.  

 

Emniyette işlemleri tamamlanan şüphelilerden 10’u dün adliyeye sevk edilmişti. Zanlılardan 6’sı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 4’ü ise serbest bırakıldı.

Şüphelilerden 10’u ise emniyetteki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.


Avatar Seç KAPAT
Özgür Özel, Umut Akdoğan, Veli Ağababa ve Suat Özçağdaş hakkında
Sıradaki Haber CHP’lilerin dosyası Ankara’da: Aralarında Özel ve Ağbaba da var