Ankara’daki patlama ile ilgili çarpıcı detay!

Ankara Sıhhiye Meydanı’nda bugün “Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi, Barış Emek Demokrasi” konulu yürüyüş öncesinde düzenlenen bombalı saldırıyla ilgili çok çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Dün gece bir twitter hesabından, Ankara’daki yürüyüşte bombalı eylem

Ankara’daki patlama ile ilgili çarpıcı detay!

Ankara’da çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği korkunç saldırıya ilişkin dün geceden twitter’da yazılan çarpıcı bilgiler oraya çıktı.

Twitter’da Pir Ozan Aptal (@AnotolyTodorov) isimli paylaşımlar yapılan hesaptan, “En korkunç ihtimal de, Suruç v2 olabilir. Olası bi bombalı eylem en büyük katliamlardan birine yol açabilir, bu gayet ihtimal dahilinde. Mitingin yasal olması katliamın siyasi çıkara dönüşmesine vesile olur, bu durum bile böyle bi saldırının ihtimalini arttırıyor” şeklinde öngörüler paylaşıldı.

Hesaptan ayrıca, “Yarın orada ölürsem, asla ve asla ülkesini sevmedi demesinler. Ben bu ülkeyi, Edirneden Ardahan’a kadar çok sevdim” şeklinde veda mesajı yayınlandı.

Patlama sonrası @AnotolyTodorov isimli hesabın kapatılması da dikkat çekti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X