Ankara’daki patlamada Bursalı iki asker şehit oldu

Ankara’da dün akşam saatlerinde askeri servis araçlarına yönelik düzenlenen bombalı saldırının ateşi Bursa’ya düştü. Mudanyalı Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan ve Gemlikli olduğu tespit edilen bir kıdemli çavuş şehit oldu.

Ankara’daki patlamada Bursalı iki asker şehit oldu

Başkent Ankara’da askeri servis araçlarına yönelik düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerden 2’sinin Bursalı olduğu belirlendi.

 

Hain saldırıda hayatını kaybeden Muharebe Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan’ın (25) Bursa’nın Mudanya ilçesindeki ailesine acı haber verildi. İlhan ailesi acı haber üzerine Ankara’ya yola çıktı. İlhan’ın ailesinin Yalı Mahallesi’nde oturduğu ve cenazenin ikindi namazını müteakip toprağa verileceği öğrenildi. 

Öte yandan Gemlikli Hava Astsubay Koray Pınar da silah arkadaşları ile birlikte şehit oldu. Gemlik’te oturan aile gece geç saatlerde Ankara’ya hareket ederken, şehit olan askerler için burada yapılacak olan törenin ardından memleketlerine götürülecekleri öğrenildi.

ŞEHİDİN CENAZESİ YENİŞEHİR’E GETİRİLDİ

Mudanyalı şehit Muhabere Astsubay Feyyaz İlhan’ın cenazesi 10.30’da Yenişehir Askeri Havalimanı’na getirildi. Buradaki karşılamanın ardından şehit astsubayın cenazesi Mudanya ilçesindeki baba ocağına götürülecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X