Ankara’daki terör saldırısıyla ilgili flaş gelişme!

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekiplerince, terör örgütü PKK’ya yönelik Ankara, İstanbul ve Kars’ta gerçekleştirilen operasyonda 4 kişi yakalandı. Şüphelilerin, Kızılay’daki terör saldırısıyla ilgili gözaltına alındıkları bildirild

Ankara’daki terör saldırısıyla ilgili flaş gelişme!

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 13 Mart’ta Kızılay Güvenpark’taki otobüs durağının yakınında bir aracın patlatılması sonucu meydana gelen ve terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirildiği tespit edilen saldırıya ilişkin soruşturma kapsamında yeni bulgulara ulaşıldı.

 

Geniş çaplı soruşturmada, söz konusu saldırıyla ilgileri olduğu gerekçesiyle 4 şüpheliye yönelik Ankara, İstanbul ve Kars’ta sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

 

Operasyonda Ankara’da 2, İstanbul ve Kars’ta birer kişi gözaltına alındı. Ankara’da gözaltına alınan iki şüpheli, Adli Tıp Kurumunda sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesine getirildi.

 

Diğer iki şüphelinin ise bulundukları illerde sağlık kontrolünden geçirilmelerinin ardından gün içerisinde Ankara’ya gönderileceği öğrenildi. Operasyon kapsamında yeni gözaltıların olabileceği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X