Bursaspor farklı kazandı

TFF 1.Lig’in 21. haftasında Ankara’da Osmanlıspor’un konuğu olan Bursaspor, 6. dakikada Traore’nin golüyle 1-0 öne geçti. 14. dakikada Merthan maçta eşitliği sağladı: 1-1. 45+7’de Atakan başkent ekibini 2-1 öne geçirdi… Özer Hurmacı 58’de Bursaspor’un ikinci golünü atarken, Recep Aydın 75’te, Shehu da 90+3’te Timsah’ı 4-2 öne geçirdi. Maç bitti.

Bursaspor farklı kazandı

Yüzlerce taraftarının desteğiyle sahaya çıkan Bursaspor, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Osmanlıspor karşısında daha ilk dakikalarda baskı kurdu.

6. dakikada Özer Hurmacının ortasında Traore önce kafayla topu kaleye gönderdi. Kaleciden dönen topu Traore bir kez daha dokunarak ağlara gönderdi: 1-0.

14. dakikada sağdan yapılan ortaya arka direkte Merthan vurdu ve skora denge getirdi: 1-1.

İlkyarının uzatma anlarında Beykan’ın kullandığı serbest atışta Atakan kale önünde topa dokunup takımını 2-1 öne geçirdi.

Devre Osmanlıspor’un 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarı başladı…

58. dakikada Özer Hurmacı, serbest vuruşta topu doğrudan kaleye gönderdi: 2-2.

75. dakikada Tayfur’un sağdan ortasında Recep Aydın kafayla topu ağlara gönderdi: 3-2.

90+3. dakikada Shehu takımını 4-2 öne geçirdi…

Maç bu skorla tamamlanırken Bursaspor puanını 36’ya çıkardı.

Bursaspor’un 11’i:

Çağlar Şahin Akbaba, Kerem Can Akyüz, Anıl Karaer, İsmail Çokçalış, Diarra, Shehu, Traore, Özer Hurmacı, Selçuk Şahin, Tayfur Bingöl, Seleznov

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X