Anlamlı çağrı

Magazin dünyasının ünlü isimleri, fitre ve zekatların Lösev’e bağışlanması için sosyal medya üzerinden birbirlerine çağrıda bulundukları anlamlı bir kampanya başlattı.

Anlamlı çağrı

ÖNCE ÇOCUKLAR İYİLEŞSİN

Türkiye’nin dört bir yanında lösemi hastalığına karşı mücadele veren çocukların imdanına koşan Lösev’e ünlü isimlerden büyük destek geldi. Sosyal medya üzerinden çektikleri videolarla takipçilerinden ramazanda zekat ve fitreleri Lösev’e bağışlamalarını isteyen her bir ünlü, tanıdığı başka bir sanatçının da ismini vererek kampanyaya katılmalarını sağladı. Hakan Altun ve Deniz Baysal’ın ‘Önce çocuklar iyileşsin’ sloganıyla başını çektiği kampanya, son iki günde adeta çığ gibi büyüdü.

MESAJI ALAN VİDEO ÇEKTİ

Deniz Baysal’ın Serenay Aktaş’a, Hakan Altun’un Seda Sayan’a ve Birce Akalay’ın Ayça Erturan’a videolu instagram mesajıyla kampanyaya katılma çağrısında bulunduğu hareket, büyük ilgi gördü. Sanatçı dostlarından çağrı mesajını alan her bir ünlü, kendi videosunu çekerek kampanyaya destek verdi. Zekat ve fitrelerini Lösemili Çocuklar Vakfı Lösev’e bağışlayacağını açıklayıp, herkesi desteğe çağıran isimler arasına Fettah Can, Yıldız Çağrı Atiksoy, Fulden Akyürek ve Açelya Topaloğlu da katıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X