Anlamlı tepki

‘Siz yazmışsınız senaryoyu ama biz oynatmayız bu tiyatroyu’ yazılı dev pankart büyük alkış aldı. ‘Bin dereden su getirsen de arınamazsın’ cümlesi de oldukça anlamlıydı.

Anlamlı tepki

Bursasporlu taraftarlar dünkü karşılaşmaya damgasını vurdu. Atatürk Stadı bu sezon ilk kez tamamen dolarken. Çoşku görülmeye değerdi. Karşılaşma öncesi yeşil beyazlı futbolcular stada geliş anında görkemli bir şekilde karşılandı. Binlerce yeşil beyaz sevdalısı yaktıkları meşalelerle takımı büyük moral verirken, görsel bir şov sundular. Atatürk Stadı’nın içinde de tablo değişmedi. 

OYNATMAYIZ BU TİYATROYU

Bütün tribünler hep bir ağızdan tezahüratlarla destek olurken, açılan pankartlar ise güne damgasını vurdu. “SİZ YAZMIŞSINIZ SENARYOYU AMA BİZ OYNATMAYIZ BU TİYATROYU’ ‘BİN DEREDEN SU GETİRSEN ARINAMAZSIN’ şeklinde pankartlar büyük alkış aldı. Hem Türk futbolunda son dönemde yaşanan olayları hem de Fenerbahçe’yi protesto eden yeşil beyaz sevdalıların bu mesajı olhdukça anlamlıydı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X