Anne vahşeti! Evde doğum yaptı, sonrası korkunç

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde evinde doğum yapan evli genç kadın, bir kadın, yeni doğan erkek bebeğini bıçaklayarak öldürdü. Üç çocuk annesi, vahşetin ardından kanaması olduğu için hastanede tedavi altına alındı. Gözaltına alınan baba, ifadesinin ardından serbest bırakıldı

Anne vahşeti! Evde doğum yaptı, sonrası korkunç

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kadın, yeni doğan erkek bebeğini bıçaklayarak öldürdü. Kadın, korkunç olayın ardından kanaması olduğu için hastanede polis gözetiminde tedavi altına alındı.

Korkunç olay, İzmit Yenişehir Mahallesi’nde meydana geldi. İHA’nın haberine göre, 29 yaşındaki M.T. adlı evli kadın, evinde sancılanması sonucunda doğum yaptı. M.T. daha sonra iddiaya göre yeni doğan erkek bebeğini evinde bıçaklayarak öldürdü. Vahşetin ardından kanaması olduğu için hastaneye kaldırılan M.T., özel bir hastanede tedavi altına alındı. Evde cansız bedeni bulunan bebek, polis ekiplerinin incelemesi sonrasında morga kaldırıldı.

3 çocuk annesi M.T.’nin özel hastanede tedavisi sürerken, polis ekiplerince gözaltına alınan eşi H.T. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Özel hastanede tedavi altına alınan M.T.’nin hastane odası önünde polis ekipleri güvenlik amacıyla beklediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X