‘Anne ve babamı öldürmedim’ diyerek kendini savundu

Bursa’nın İznik ilçesinde kaybolduktan 6 yıl sonra kemikleri evlerinin bahçesinde bulunan emlak zengini yaşlı çiftin katil zanlısı olarak yargılanan oğulları, cinayetleri işlemediğini söyledi.

‘Anne ve babamı öldürmedim’ diyerek kendini savundu

Bursa’nın İznik ilçesinde kaybolduktan 6 yıl sonra kemikleri evlerinin bahçesinde gömülü bulunan emlak zengini yaşlı çiftin cinayet şüphelisi oğulları K.Ö.’nün, iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. “Kasten öldürme”, “tasarlayarak ve canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme” suçlarından yargılanan ve Bursa H Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan sanık K.Ö., İnegöl Ağır Ceza Mahkemesindeki dördüncü duruşmasına yoğun güvenlik önlemleri altında getirildi. Duruşmada söz alan K.Ö., “Savunmamı hazırlayabilmek için elimde yeterli veri, bilgi ve belge yoktur. Ben annemi, babamı öldürmedim, tahliyemi istiyorum” dedi.

Mahkeme heyeti, sanık K.Ö.’nün tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 4 Şubat 2015 tarihine erteledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X