Annesine 4 trilyonluk Ferrari hediye etti

Lüks yaşam tercihleriyle tanınan Kardahian/Jenner ailesinden yeni bir doğum günü hediyesi şovu! Kylie Jenner, annesi Kris Jenner’a doğum gününde Ferrari marka otomobil hediye etti.

Annesine 4 trilyonluk Ferrari hediye etti

Lüks yaşamlarıyla göz önünde olan ABD’li reality şov yıldızı olan Kardashian/Jenner ailesinde yeni bir lüks hediyeleşme yaşandı.
 

,xvgwSLfQIEWg3Sj8pFYzgQ
 

Kylie Jenner, annesi Kris Jenner’a erken doğum günü hediyesi aldı.
 

,DoM9fW7tIUCfz-bA3aGAhQ
 

21 yaşındaki Kylie Jenner, 5 Kasım’da 63 yaşına girecek olan annesine kırmızı renkte Ferrari 488 marka otomobil hediye etti.
 

,Fb7pPAXssUST1iesLybbog

“Kraliçe için 488” notuyla paylaştığı videoda Kris Jenner’ın yeni otomobilinin içindeyken sevinçten gözyaşı döktüğü görülüyor.
 

,hS6D4-W3Wk6F4hJADnuB9g
 

Kris Jenner, “Aman Tanrım” diyerek hediye otomobile şaşırdığını belli ederken, Kylie Jenner’ın da “İşte annemim hayalindeki otomobil” dediği duyuluyor.
 

,nuAI5yt-zEW592gd34gIaw
 

Kris Jenner, otomobilin içinde erkek arkadaşı Corey Gamble ile birlikte görülüyor.
 

,Ra4YtyMewU2imfyW_AkLnA
 

21 yaşında olmasına rağmen kendi kurduğu kozmetik markası Kylie Cosmetics ile 900 milyon dolarlık bir servete sahip olan Kylie Jenner, Temmuz 2018’de Forbes dergisine kapak olmuştu.
 

,3Zck6iLWH0GrgGIxo8hMZw
 

2015 yılında kendi adını kullanarak piyasaya sürdüğü ve saniyeler içinde tükenen The Kylie Lip Kit isimli rujları sayesinde servet sahibi olan Jenner, bu listeye 23 yaşında girebilen Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg’i bile sollayarak en genç milyonerler arasına adını yazdırmıştı.
 

,y-EwdpVJB0ekpNbsF6k7Iw
 

Kylie Jenner, Forbes dergisinin yayınladığı kendi servetini yapan 60 kadın listesine 27’nci sıradan girerken, 37 yaşındaki ablası Kim Kardashian 350 milyon dolarlık servetiyle listenin 54’üncüsü olmuştu.

,slyKTYJnIECqxP--xZ3QgA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X