Annesini hunharca öldürdü!

Rusya, milyarder işadamı İgor Sosin’in eski eşi Anastasya Novikova-Sosina’nın oğlu tarafından korkunç şekilde öldürüldüğü cinayetin şokunu yaşıyor.

Annesini hunharca öldürdü!

Daily Mail’in haberine göre, 44 yaşındaki Sosina’nın oğlu Egor Sosin, annesinin içindeki şeytanı kovmak için bu cinayeti işlediğini söyledi.

“Annem benimle ilişkiye girmek istedi” iddiasında bulunan 19 yaşındaki Egor Sosin, Kazan kentindeki bir otel odasında işlediği korkunç cinayetin ardından şöyle konuştu:

“Yaklaşık yarım saat boyunca boğdum. Öldüğünden emin olduktan sonra, üzerine oturup tüm gücümle yüzünü yumruklamaya başladım. En az 20 kere vurdum.”

Annesini cep telefonunun sarj aletinin kablosuyla boğan Egor Sosin’in, cinayetiuyuşturucu etkisinde işlediği öne sürüldü. Annesinin de oğlunun uyuşturucu kullandığından haberdar olduğu belirtildi.

İngiltere’nin başkenti Londra’daki bir üniversitede okuyan Egor Sosin’in babası İgor Sosin, Rusya’da inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden biri.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X