Annesini kaybeden Hande’den yürekleri parçalayan açıklama

Ocak ayında annesini kanserden kaybeden oyuncu Hande Erçel, bir dergiye verdiği röportajda yaşadığı zor günleri anlattı. Zor günleri çalışarak atlatan Hande, röportajda annesini çok özlediğini anlattı.

Annesini kaybeden Hande’den yürekleri parçalayan açıklama

Marie Claire’in mart sayısına röportaj veren Hande Erçel, ocak ayında  hayatını kaybeden annesi Aylin Erçil hakkında ilk kez konuştu.

Derginin kapak yüzü olan Hande, Ocak ayında annesini kanserden kaybetti.

Erçel’e bu zorlu süreçte en büyük destek birlikte olduğu Murat Dalkılıç’dan geldi. Yeni diziye başladığı esnada acı haberi alan oyuncu, bu süreçte yaşadığı zorlukları anlattı.

“TARİFSİZ BİR DUYGU ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN”

Çalışarak yaşadığı zor günleri atlatmaya çalıştığını belirten Hande Erçel, “Konuşmayı tercih etmiyorum, elbette. Ama hiçbir şey söylememek de yok saymak gibi geliyor. Günlerim, içimdeki derin acıyı yaşayarak, bununla yaşamayı öğrenmeye çabalayarak geçiyor. Çalışarak hayata tutunuyorum. Ve tabii ki babam, ablam en büyük desteğim. Tarifsiz bir duygu, Allah kimseye yaşatmasın. Çok özlüyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X