‘Antalya imamı’nın jakuzili lüks hayatı

Antalya’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kapatılan Toros Yağmur Koleji’nin çatısındaki saunalı, jakuzili, havuzlu villada, örgütün ‘Antalya imamı’ olarak bilinen firari avukat Hasan Tarık Şen’in özel misafirlerini ağırladığı belirlendi.

‘Antalya imamı’nın jakuzili lüks hayatı

Antalya’da mayıs ayında kayyum atanan Toros Yağmur Koleji, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından 24 Temmuz’da mühürlenip kapatıldı. Toros Yağmur Koleji’nin çatı katındaki 2’si villa tarzı 3 yapıda, örgütün ‘Antalya imamı’ olarak bilinen firari avukat Hasan Tarık Şen’in özel misafirlerini ağırladığı kaydedildi. Otomatik demir kapıdan güvenlikten izin alınarak girilen okulda, çatı katındaki villaya asansörle ve özel çipli kart okutularak giriliyor. 

Sauna, jakuzi, spor sahası ve havuzlu olan, 3+1, 2+1 ve 1+1 olmak üzere 3 ayrı daireden oluşan çatı katındaki villanın bulunduğu alanda, ‘Yükseloğlu Eğitim Tesisi’ yazması dikkat çekti. Okulun iki katında eğitim verilirken, 3’üncü kat teras bölümünde bir de bahçe oluşturulmuş ve burada yüzme havuzu, barbekü alanı bulunuyor.

Kadın öğretmen tuvaleti içinde yer alan ve mescit görünümlü, çekyatların bulunduğu odadaki gizli kapıyla çatı kata çıkıldığı kaydedildi. Okulda konut katına çıkan 4 ayrı gizli kapı bulunduğu belirlendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X