Antalya’da Bursa rüzgarı

İnegölspor, Yeşil Bursa ve Karacabey Birlikspor’un teknik adam ve futbolcuları ligin ikinci yarısını sabırsızlıkla bekliyor. 

Antalya’da Bursa rüzgarı

OLAY SPOR olarak Bursaspor’un bugün başlayacak olan Antalya kampını sizler için adım adım takip edeceğiz. Bunun yanında şehrimizin profesyonel liglerde temsil eden takımlarımızı da boş geçmeyeceğiz. 

Dün Antalya’ya adım atar atmaz soluğu Yeşil Bursa’nın kampında aldık. Ardından İnegölspor ve Karacabey Birlikspor’un nabzını tuttuk. Yarın Antalya kampına başlayacak olan Orhangazi Belediyespor’u da ilerleyen günlerde bu sütunlar göreceksiniz. 

50 yaşına kadar oynar

Beyhan Hoca, 37 yaşındaki yeni transfer Halil Karataş’ı övdü.

Yeşil Bursa Teknik Direktörü Beyhan Çalışkan, ligin ikinci yarısı için umut dolu açıklamalar yaptı. Takımın kesinlikle küme düşmeyeceğini ifade eden Çalışkan, “İnanmasam burada olmam. Bu takım küme düşmeyecek. Yeni transferimiz var. Daha da gelecek. Takımın ruhu değişti. Ben çocuklardan ümitliyim” dedi.

Ben kefilim

Pendik’ten transfer edilen 37 yaşındaki Halil Karataş’tan övgüyle bahseden tecrübeli teknik adam, “Bakmayın yaşına. Hepimizi cebinden çıkarır. Değil 37, emin olun 50 yaşına kadar oynar. Takıma ağabeylik yapacak. Göreceksiniz gençlerimize örnek olacak. Sahada herkesten daha fazla koşar, mücadele eder. Ben kendisine kefilim” diye konuştu.

4 takviye yapıldı

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Yeşil Bursa kadrosunu 4 isimle güçlendirdi. Yeşil beyazlılar Pendik’ten Halil Karataş, Yomra’dan Enes Çavuş, Tepecik’ten Serdar Vefa Yeşil ve Karacabey Birlik’ten Uğur Aktaş’ı renklerine kattı.

Paul Le Guen’e mesaj var

Emirhan Aydoğan, Bursaspor’a sağlam bir şekilde geri döneceğini söyledi.

Bursaspor’un sezon başında İnegölspor’a kiraladığı Emirhan Aydoğan, Paul Le Guen’e mesaj gönderdi. Bordo beyazlı formayla başarılı maçlar çıkaran genç orta saha oyuncusu, “Burada çok iyi durumdayım. Elimden geldiği kadar İnegölspor’a katkı vermek istiyorum. Gelişim dönemindeyim. Bursaspor’a daha sağlam bir şekilde döneceğim. Beklenen patlamayı gerçekleştireceğim. Benden beklentileri biliyorum. Emirhan’ın kim olduğunu herkes çok yakında daha iyi görecek” dedi.

Sonuna kadar kovalayacağız

İyi bir takım olduklarını ifade eden Murat Yoldaş, “Doğru yoldayız. İnatçı bir ekibiz ve faydasını göreceğiz” şeklinde konuştu.

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, takım olarak iyi yolda olduklarını söyledi. Ligin ilkyarısını değerlendiren tecrübeli teknik adam, “Sıkıntılı dönemlerimiz oldu. Ancak kısa zamanda iyi yol aldık. Düzgün karakterli iyi oyunculardan kurulu bir oyuncu grubumuz var. İlk devre kolay gözüken maçlarda problem yaşadık, zor maçlardan alnımızın akıyla çıktık. Bundan sonra daha iyi olacağız” dedi.

PES ETMEYİZ

İnegölspor’un yıllardır bir üst lig hayalini gerçekleştiremediğini ifade eden Murat Hoca, “Bu başarı için bir çok etkenin bir araya gelmesi gerekiyor. Biz bu yolda gidiyoruz. Sonuna kadar kovalayacağız. Elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Güçlü takımlar tabiki var. Ancak bizim de kolay pes edecek halimiz yok” diye konuştu. Murat Yoldaş, Emirhan için Paul Le Guen’in yardımcıları vasıtasıyla sürekli kendileriyle temas halinde olduğunu da söyledi. 

Karacabey’de bir virtüöz 

Ali Nail Durmuş, tecrübelerini artık Karacabey Birlik’e aktaracak. 

Karacabey Birlikspor’un başına kısa bir süre önce, uzun yıllar Bursaspor forması giyen Ali Nail Durmuş getirildi. Genç teknik adam oldukça heyecanlı. Karacabey Birlikspor’a başarılı olmak için geldiğini belirten genç çalıştırıcı, “Allah utandırmasın. Başarılı olmak için buradayım. Bursa’da görev almak benim için ayrı bir mutluluk” dedi.

Bir kaç maç kazanalım

Takımına inandığını belirten Ali Nail Durmuş, “Ligimiz zor bir lig. Takımdaki sıkıntıları gidermeye çalışıyoruz. Yapılacak bir kaç takviye ile daha iyi duruma gelebiliriz. Ligde öyle bir konumdayız ki kazanılacak bir kaç maçla farklı şeyler konuşabiliriz. Oyuncularım oldukça hırslı. Onların bu durumu be umutlandırıyor” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X