Antalya’da futbol zirvesi

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, hakemlere “Siz ne olursa olsun sahaya başınız dik çıkın, alnınızın akıyla ayrılın” dedi.

Antalya’da futbol zirvesi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin çok faydalı olacağını, medya nedeniyle aynı zamanda büyük tartışmaları da beraberinde getireceğini söyledi. 

Demirören, 2017-2018 Sezonu MHK Kış Semineri’nde yaptığı konuşmada, ‘Rekabetin en yüksek olduğu bir sezonu yaşıyoruz. Sorumluluğunuz her zamankinden daha fazla olacak. Adil kararlarınızla bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinize eminiz’ dedi.

BEKLENTİMİZ MİNİMUM HATA

Masum hataya sözlerinin olmadığını kaydeden Başkan Demirören, ‘Ancak üzülerek söylemek gerekiyor ki, ne kadar dürüst olursanız olun futbol ikliminin hataya tahammülü yok. Sahaya daima başınız dik çıkın, alnınızın akıyla ayrılın. Başarılı hakem çok konuşulan değil, maçta iz bırakmayandır. Yeter ki sizler güvenimizi sarsacak hatalar yapmayınız. Beklentimiz minimum hata, maksimum futbola katkı” diye konuştu.

3607806-524895124_56597860,7055475.jpg

2018 Yılı FIFA Kokart Takma Töreni’ne Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile MHK Başkanı Yusuf Namoğlu’nun yanı sıra TFF 1. Başkanvekili ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı, Başkanvekili Ali Dürüst, Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ve Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çağlar ve Fuat Guguloğlu, Genel Sekreter Kadir Kardaş, A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Temsilciler Kurulu Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı, Tahkim Kurulu Başkanı Fahri Gültekin, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu katıldı.

FIFA kokartı takılan hakemler şunlar:

Hakemler: Cüneyt Çakır, Hüseyin Göçek, Halis Özkahya, Mete Kalkavan, Ali Palabıyık, Alper Ulusoy, Halil Umut Meler.

Yardımcı hakemler: Bahattin Duran, Tarık Ongun, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz, Ekrem Kan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar, Kerem Ersoy, Serkan Olguncan, İbrahim Çağlar Uyarcan.

Kadın hakemler: Meliz Özçiğdem, Neslihan Muratdağı, Cansu Tiryaki.
Kadın yardımcı hakemler: Betül Nur Yılmaz, Deybet Gök, Sedef Aktan, Mürvet Yavuztürk

Plaj futbolu hakemleri: Bülent Kökten, Özcan Sultaloğlu, Murat Ergin Gözütok, Yeliz Topaloğlu

Futsal hakemleri: Kamil Çetin, Ozan Soykan, Uğur Çakmak, Murat Çolak
Kadın futsal hakemi: Fatma Özlem Tursun.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X