Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Antalya’da korkutan deprem

Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgiye göre, Antalya Akseki’de saat 20.14’te 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, Antalya Akseki'de saat 20.14'te 4.9

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) verilerine göre ise deprem 4.8 olarak kaydedildi.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Merkezi Enstitüsü verilerine göre Antalya’nın Akseki ilçesinde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

 Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) verilerine göre ise deprem yerin 11 kilometre derinliğinde meydana gelirken büyüklüğü 4.8 olarak açıklandı. 

‘Can ve mal kaybıyla ilgili ihbar yok’

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, “AFAD deprem dairesine göre 4,8 büyüklüğünde deprem oldu. Şu ana kadar jandarma eliyle köyleri, emniyet ekiplerimizce de Akseki merkezini tarattık.

Can ve mal kaybıyla ilgili ihbar yok. Hayat normal akışında seyrediyor.” dedi.


Avatar Seç KAPAT
Koş Holding Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç'a fıkrası nedeniyle
Sıradaki Haber Rahmi Koç’a soruşturma! Bakan Gürlek’ten açıklama