Antalya’da patlama: 2 ölü

Antalya’nın Döşemealtı İlçesi’nde bir evde sabah 06:00 sıralarında yaşanan patlamada iki kişi öldü. Olayda terör bağlantısı olmadığı açıklandı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüklerine bağlı ekipler binanın çev

Antalya’da patlama: 2 ölü

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüklerine bağlı ekipler binanın çevresine emniyet şeridi çekerek inceleme yaptı. İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Uzunkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, olay yerinde iki ceset bulunduğunu belirtti.

 

“TÜP PATLAMASI OLABİLİR YA DA BAŞKA BİR ŞEY OLABİLİR”

 

Patlamanın nedeniyle ilgili araştırmanın sürdüğünü dile getiren Uzunkaya, “Tüp patlaması olabilir ya da başka bir şey olabilir, onu inceliyoruz. Şu an bir kadın, bir erkek cesedi var. İki kişi öldü, biri kadın biri erkek. Geniş çaplı incelememiz devam ediyor. Kesin olarak söylüyorum, terör bağlantısı yok” diye konuştu. Bu arada, olayda yaşamını yitiren kadının isminin Nurcan, erkeğin isminin ise Mustafa olduğu, söz konusu kadının gece kulüplerinde çalıştığı öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X