Antalya’da Ricky rüzgârı

Dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, Kurban Bayramı’nın 1. gününde ‘EXPO 2016 Antalya’da muhteşem bir konser verdi.

Antalya’da Ricky rüzgârı

AYŞE HATUN ÖNAL’LA DÜET

Kır Aktivite Alanı’nı dolduran binlerce hayranına seslenen Latin popunun yıldızı, şarkıları kadar sahne performansıyla da beğeni topladı. Konserde Türkiye’ye olan sevgisini dile getiren ünlü şarkıcı, ‘Türkiye benim kariyerimde ve hayatımda çok önemli. Bu ülkeyi çok seviyorum’ dedi. Gecenin sürprizi ise Ricky Martin’in Ayşe Hatun Önal’la ‘Adios’ isimli parçada yaptığı düet oldu. 

TEŞEKKÜR EDERİM TÜRKİYE

‘One World Tour’ isimli dünya turnesi kapsamında Antalya’ya gelen ünlü sanatçıya 4 kadın, 4 erkek dansçı eşlik etti. Her şarkı arasında kostüm değiştiren Ricky Martin sesi kadar dansları ve sahne şovuyla da ilgi odağı oldu. Gramy ve Latin Gramy başta olmak üzere çok sayıda ödül sahibi olan Ricky Martin, hayranlarına olan sevgisini Türkçe, ‘Teşekkür ederim Türkiye’ sözleriyle dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X