Antalya’da yaprak dökümü

Çaykur Rize Traore’yi, Gençlerbirliği ve Akhisar Ethem’i, Osmanlıspor ise Yasin’i istiyor. Ozan İpek ve Onurcan Piri ise kendisine kulüp arıyor.

Antalya’da yaprak dökümü

5 oyuncunun menajerleriyle görüşmeler başladı. Transferin suskun takımı Bursaspor’da oynamayan isimlerin yuvadan uçması an meselesi. Kadrosundaki faydalanamadığı isimlerle yollarını ayırma kararı alan yeşil beyazlıların Side kampında bu anlamda dün ciddi gelişmeler yaşandı. 

Önceki gün kampa katılan Başkan Recep Bölükbaşı, Ethem Ercan Pülgir, Ozan İpek, Onurcan Piri, Bakaye Traore ve Yasin Pehlivan’ın menajerleriyle gün boyu görüşmeler yaptı. Bölükbaşı’nın bu 5 futbolcu için gelen teklifleri masaya yatırdığı ve birkaç gün içerisinde transferlerin gerçekleşeceği bildirildi.

YOLCULAR BELLİ

Bakaye Traore için Hikmet Karaman’ın çalıştırdığı Çaykur Rize pusuda bekliyor. Karadeniz ekibinin yeşil beyazlı yönetimle görüşmelerini sürdüğünü ve Malili oyuncunun da daha düzenli forma giyeceği bir takım gitmek istediği bildirildi. 

Ethem Ercan Pülgir’e Gençlerbirliği ve Akhisar Belediyespor, Yasin Pehlivan’a ise PTT 1.Lig’in iddialı ekiplerinden Osmanlıspor’un  talip olduğu gelen haberler arasında. 

ŞAMİL’İ DE İSTEDİLER AMA

Sakatlığı nedeniyle bu sıralar antrenmanlara katılmayan Ozan İpek ve genç kaleci Onurcan Piri’nin ise takım aradığı ve menajerlerinin bu doğrultuda çalıştığı bildirildi. 

Teknik Direktör Şenol Güneş’in de bu 5 oyuncunun  gitmeleri yönünde onay verdiği de öğrenildi. Bu arada Çaykur Rizespor’un Şamil Çinas için de bir teklifte bulunduğu ancak Şenol Güneş’in tecrübeli futbolcunun takımda kalmasını istediği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X