Antalyaspor fiyatları belirledi

Gültekin Gencer, Eto’o dahil kadrolarından 49 futbolcunun bonservis bedelini belirlediklerini, 19 oyuncunun kalmasını istediklerini söyledi.

Antalyaspor fiyatları belirledi

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, gelecek sezon için 3-4 noktaya transfer yapmak istediklerini söyledi. 

Altyapıdaki profesyonel futbolcular ve ikinci lige kiralık olarak verdikleri dahil 49 futbolcuları olduğuna değinen Gencer, şöyle konuştu: 

“Takımdan ‘gidecek kalacak’ diye transfer komitesinin öngörüsü olarak bir liste yaptık. Yaptığımız liste doğrultusunda, 49 kişiden çekirdek olarak 19 kişinin kalmasını istiyoruz.”

3-4 TAKVİYE YAPILACAK

“Kalmasını istediğimiz sporcular dahil hepsinin bonservis bedelini ortaya koyduk. Elimizde kalmasını istediğimiz sporcuya çok büyük bir teklif gelir, geldiği zaman da futbolcu da gitmek isterse getirmesi gerekli rakam için de bir çalışma yaptık. Orada Eto’o’ya da bir rakam koyduk, herkese bir rakam koyduk. Gitmek isterlerse, bu şehirden memnun değillerse veya daha büyük teklifler varsa diye düşündük.” Gencer, dış transferde üç dört noktaya transfer yapmayı düşündüklerini, Fenerbahçeli Diego Ribas ile ise ilgilenmediklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X