Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Antalyaspor Ronaldinho ile anlaştı

Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, dünya yıldızı Brezilyalı Ronaldinho’yu da renklerine bağlamaya hazırlandıklarını belirtti, ‘Bu transferi kulübe ek maliyet getirmeden sponsorlar aracılığıyla gerçekleştirmek istiyoruz’ dedi.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, dünya yıldızı Brezilyalı Ronaldinho'yu

Kamerunlu golcü oyuncu Samuel Eto’o transferinden sonra Ronaldinho ile de prensipte anlaştıklarını vurgulayan Basın Sözcüsü Ceylan, bu konuda şunları söyledi:

 

“Transferi, kulübe ek maliyet getirmeden gerçekleştirmek istiyoruz. Sponsorluk için görüşmeler var. Antalyaspor ile çeşitli alanlarda sponsorluk için görüşen 4 firma var. Sponsorların ilgisi, Eto’o transferini yaptıktan sonra arttı. Hafta sonuna kadar sponsorluk görüşmelerini netleştirmeyi planlıyoruz.”

Brezilyalı Ronaldinho’nun Türkiye haklarını elinde bulunduran Ümit Akbulut da sosyal paylaşım hesabından, Ronaldinho’nun ‘Türkiye’ye görüştüğüm kulübe geleceğim’ mesajını verdiği 10 saniyelik görüntü paylaştı.  

SAĞLIK KONTROLLERİNE DEVAM

Kırmızı beyazlı takımda yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. İki gruba ayrılan futbolculardan dün sağlık kontrolünden geçen oyuncular, Hasan Subaşı Tesisleri’nde koşu, ısınma hareketleri ve pas çalışması yaptı. Diğer grupta yer alan futbolcular da sağlık kontrolünden geçti. Kırmızı beyazlı takımın Davraz kampı da yarın başlayacak.


Avatar Seç KAPAT
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran'a 2 yıl 6 ay
Sıradaki Haber Sadettin Saran’a hapis cezası