Antalya’ya 2 günlük yılbaşı dopingi

Denizi, kumu ve güneşinin yanı sıra barındırdığı tarihi ve kültürel değeriyle yılda 10 milyondan fazla turisti ağırlayan Antalya’da yılbaşı heyecanı başladı.

Antalya’ya 2 günlük yılbaşı dopingi

Antalya’nın ünlü turizm merkezleri Belek, Side, Alanya ve Kemer’in bu yıl da yılbaşı tatili dolayısıyla çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlaması bekleniyor. Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kızıldağ, yılbaşı dolayısıyla bölgede bir hareketlilik olduğunu belirterek, ”Hareketlilik ağırlıklı olarak yerli turistten kaynaklanıyor ama bu yılbaşında geçen yıldan farklı olarak Rusya’dan da uçaklar geliyor. Mısır pazarı açılmadığı için Rus operatörlerin Türkiye uçuşları devam ediyor. Dolayısıyla yılbaşında hem yerli hem de Rus misafirleri ağırlayacağız. İki günlük bir yılbaşı hareketliliği olacak” dedi. Antalya’da konaklamalı yılbaşı paketleri otele göre 250 lira ile bin lira arasında değişiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X