Antalya’yı yaktılar

Taraftarlar yaptıkları şovlar ve yaktıkları meşalelerle şov yaptı.

Antalya’yı yaktılar

Bursaspor’un Skerderbeu ile oynadığı karşılaşmayı yaklaşık 50 kadar yeşil beyazlı taraftarda takip etti. 

Ünitimsah Antalya ve Isparta üyeleri yaptıkları şovlarla yine farkını ortaya koyarken, futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulundular. Özellikle Şamil Çinaz’a büyük ilgi gösteren taraftarlar, yaktıkları meşalelerle de adeta Antalya’yı aydınlattılar. 

Taraftarlar Başkan Ali Ay’la da bol bol fotoğraf çektirdi. Yeşil beyazlı taraftarlar tribünde ‘Ünitimsah Antalya’, ‘Ünitimsah Isparta’, ‘Size deplasman bize gurbet yok’ ve İzmir’deki hain terör saldırısında şehit olan polisimiz ‘Fethi Sekin #İzmir’ pankartları açtılar. 

Başkan’ın keyfi yok

Bursaspor’un Başkanı Ali Ay’ın dünkü maçtaki durgun tavırları dikkatlerden kaçmadı. Mücadeleyi yöneticiler Ali Ademoğlu, Yüksel Çolak, Cem Öztürk ve Fatih Pulat’la birlikte takip eden Ali Ay’ın yapılan hatalar karşısında sinirlendiği gözlemlendi. Başkan Ali Ay’ın bugün Bursa’ya döneceği ve takımın yanında sadece yönetici Yüksel Çolak’ın kalacağı belirtildi.

Hamza Hoca ayağa kalkmadı

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu karşılaşmanın genelinde yerinde oturmaya tercih etti. Oyuncularını gözlemlemeyi tercih eden genç teknik adamın ara ara uyarılarda bulunduğu gözlemlendi.

Menajer yağmuru

Bursaspor’un dünkü mücadelesini birçok menajer takip etti. Yeşil beyazlı kulübün transferde yaşadığı sessizlik sonrası Antalya’ya akın eden menajerler Başkan Ali Ay ve yöneticilerle bir araya geldi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X