Antep değil sanki Bursa

Teknik heyet tamamen tanıdık isimlerden oluşuyor. Muhammet Demir ve İsmail Haktan Odabaşı’da kırmızı siyahlı ekibin başarısı için ter döküyor.

Antep değil sanki Bursa

Bursaspor’un bugünkü rakibi Gaziantepspor, ligin ilk haftasında sahasında Kasımpaşaspor’a 3-0 mağlup oldu. Kırmızı siyahlı ekibi, yeşil beyazlı ekipte uzun yıllar yardımcı antrenörlük yapan Mutlu Topçu çalıştırıyor. 

Ertuğrul Sağlam’la birlikte Bursasspor’da şampiyonluk kupasını kaldıran ve birçok başarıya imza atan Topçu’nun Gaziantepspor’daki teknik heyetinde tanıdık isimler var. 

2 FUTBOLCU VAR

Topçu’nun yardımcılıklarını Gökhan Geylani, Tahsin Tam, Recep Atılgan ve Utku Yörükoğlu yapıyor. Gökhan Geylani, Tahsin Tam ve Recep Atılgan uzun yıllar Bursaspor alt yapısında görev alırken,  Utku Yörükoğlu çeşitli dönemler yeşil beyazlı ekipte çalıştı. Kırmızı siyahlı ekipte forma giyen Muhammet Demir ve İsmail Haktan Odabaşı’da bir dönem Bursaspor’da oynadı. Muhammet, son yıllarda Antep’te gösterdiği başarılı performansla dikkat çekerken, İsmail Haktan Odabaşı ise Güneydoğu temsilcisine yeni transfer oldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X