Antep zaferi FİNAL’de

Trabzonspor’un ardından Gaziantep’i de geriden gelip 3-2 mağlup eden Bursaspor’daki tüm gelişmeler bu akşamki programda masaya yatırılacak.

Antep zaferi FİNAL’de

Bursaspor’un nabzını tutan ve büyük beğeniyle izlenen OLAY TV’nin lider programı FİNAL bu akşam yine fark yaratacak. Geçen hafta Timsah Arena’nın açılış maçında Trabzonspor’u 2-0 geriden gelip 4-2 mağlup eden ve olağanüstü genel kurulda yeni başkan ve yönetimini seçen Bursaspor, Gaziantep’te müthiş bir geri dönüşe imza attı. 1-0 geriye düşüp 2-1 öne geçtiği, ofsayt golüyle rakibine yakalandığı maçtan 3-2 galip ayrılan Bursaspor böylece ligde puanını 24’e yükseltip rotasını üst sıralara çevirmiş oldu. 

Ali Ay başkanlığındaki yönetim kulübü maddi darboğazdan nasıl çıkaracak. Batalla’dan başka transfer olacak mı? Kulüpteki perde arkası gelişmeler bu akşamki programda masaya yatırılacak. OLAY Medya Spor Müdürü Orhan Güney’in yönettiği programa, Olay Medya spor yorumcuları Erdal Akçay, Beytullah Süat, Erkan Sağlık ve Cevdet Altınel yorumlarıyla renk katacak. FİNAL’i kaçırmayın.

20.30 CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X