Antep’e diş geçiremiyoruz

Yeşil beyazlılar ligde Gaziantepspor ile kendi evinde oynadığı son 15 maçta yalnızca 3 kez sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı.

Antep’e diş geçiremiyoruz

Bursaspor ile Gaziantepspor ligde bugün 58. kez karşı karşıya geliyor. Bu maçlarda Gaziantepspor’un 24 galibiyeti bulunurken, Bursaspor ise 21 karşılaşmada gülen taraf olmayı başardı. 12 mücadele ise eşitlikle sonuçlandı. Yeşil beyazlılar bu karşılaşmalarda 83 gol attı, kalesinde ise 81 gol attı. Bursaspor, ligde Gaziantepspor ile kendi evinde oynadığı son 15 maçta yalnızca 3 kez sahadan galibiyetle ayrılmayı başarırken, 5 karşılaşmada ise puan alamadı.

3 maçtır yenilmiyorlar

Geçtiğimiz sezon Gaziantepspor’un 13 ve 18. haftalar arasındaki 6 maçlık yenilmezlik serisine son veren yeşil beyazlılar, ligde bu sezon son 3 maçta yenilmeyen rakibinin bu serisini de bozmak istiyor. İki takım arasında bu sezon Gaziantep’te oynanan ve Erdem Özgenç’in kırmızı kart gördüğü mücadelede Bursaspor, rakibine 3-2 kaybetmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X