Antrenörler buluştu

GHSİM’nin gerçekleştirdiği Antrenör Gelişim Semineri’nde 100’ün üzerinden çalıştırıcıya 2 gün boyunca akademisyenler tarafından bilgi verildi.

Antrenörler buluştu

RECAİ UYSAL

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Antrenör Gelişim Semineri haftasonunda yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Havuzlupark Konferans Salonu’nda 2 gün süren seminerde akademisyenler uzmanlık alanlarıyla ilgili konuları masaya yatırdı. Antrenörlerin yeni bilgi edinmeleri, daha verimli çalışmaları, gençlere daha faydalı olmaları, bilgi ve birikimlerini öğrencilerine daha iyi bir şekilde aktarmaları amacıyla düzenlenen etkinlikte alanlarında yetkin akademisyenler sunumlar gerçekleştirdi. Yüzün üzerinde antrenör ve spor uzmanının katıldığı seminerde akademisyenler, antrenörlerin liderlik özelliklerinden insan yönetiminin spordaki başarısına, sporcu seçiminden temel antrenman bilgilerine kadar birçok başlıkta sunum yaptı.

2 GÜN SÜRDÜ

Başarılı bir şekilde tamamlanan 2 günlük Antrenör Gelişim Seminer, İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’in ‘Sporda Seçme Konular’ sunumuyla başladı. İlk gün ayrıca Prof. Dr. Füsun Öztürk Kuter’in ‘Bir Lider Olarak Antrenör’, Doç. Dr. Bilge Donuk’un ‘Sporda Başarı İçin İnsan Yönetimi’ ve Doç. Dr. Ramiz Arabacı’nın da ‘Sporda Performans Analiz Testleri ve Ergojenik Yardımcılar’ adıyla yaptığı sunumların ardından seminerin ilk ayağı sona erdi. Seminerin ikinci gününde ise, Prof. Dr. Recep Gürsoy tarafından ‘Sporcu Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar’ ve ‘Sporda Temel Motorsal Özelliklerin Geliştirilmesi’ adlı sunumlar yapıldı. 2 gün süren seminer Öğretim Görevlisi Sadettin Erol’un ‘Temel Antrenman Bilgileri’ başlıklı sunumuyla sona ererken, katılımcılara sertifika takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X