Antrenörler unutulmadı

2014 yılında başarılı ve örnek çalışmalara imza atan antrenörler ile gençlik liderleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin tarafından ödüllendirildi.

Antrenörler unutulmadı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, 2014 yılında başarılı ve örnek çalışmalara imza atan antrenörler ile gençlik liderlerine teşekkür belgesi verdi. 

Havuzlupark’ta düzenlenen Antrenör Değerlendirme toplantısında antrenör ve gençlik liderleriyle bir araya gelen İl Müdürü Süleyman Şahin, 2014 yılında başarılı ve örnek çalışmalara imza atan antrenörler ile gençlik liderlerine teşekkür belgesi verdi.

SPORUN KATKISI VAR

Şube ve İlçe Müdürlerinin de katıldığı toplantıda toplumun her kesimini ilgilendiren bir kurumda görev yapmanın hassasiyetiyle çalışmaların sürdürülmesi gerektiğini belirten İl Müdürü Şahin, yüzbinlerce çocuk ile genci sporla buluşturmanın ve birçok projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarının söyledi. 

Yükü ağır bir kurumda elbirliğiyle çalışmaları sürdürmeye devam etmenin önemine işaret eden Şahin, “Sporun ülkeye ciddi bir katkısı var. Ruhen ve fiziksel olarak insan kalitesi açısından da bir kazanım var. Spor yapan sayısı artıkça suç işleyen kişi sayısı azalıyor” dedi. 

İl Müdürü Şahin, toplantının sonunda İl Antrenör Değerlendirme Kurulu tarafından 2014 yılında başarılı ve örnek çalışmalar yaptığı belirlenen antrenörler Mücahit Altıner (Tekvando), Erhan Aydın (Atletizm), Ahmet Yaratılmış (Bocce), Özlem Özkan (Voleybol), Hasan Kılıç (Güreş), İsmail Gümüş (Masa Tenisi) ile gençlik liderleri Ekrem Ceylan, Fatih Öztürk’e teşekkür belgesi ve hediye çeki verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X