Antrenörlere bilimsel eğitim

GHSİM tarafından Nilüfer Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Gelişim Semineri’nde, akademisyenler uzmanlık alanlarıyla ilgili konuları masaya yatırdı.

Antrenörlere bilimsel eğitim

Bursa Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, antrenör ve spor uzmanlarını bilimsel bilgilerle donatmaya devam ediyor. Bursa’da son 6 yıl içinde yapılan ulusal ve uluslararası spor organizasyonları, tesisleşme, herkes için spor faaliyetleri, okul sporları, elit sporda elde edilen başarılar, engelliler spor faaliyetleri ve altyapı çalışmalarındaki büyük ivmenin yanısıra antrenörler ve spor uzmanlarını bilimsel bilgiler ışığında eğitmeye devam eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, alanlarında yetkin akademisyenlerin sunum yaptığı 2 günlük Antrenör Gelişim Semineri’ni başarılı bir şekilde tamamladı. Antrenör ve spor uzmanının katıldığı seminerde akademisyenler, antrenörlerin liderlik özelliklerinden insan yönetiminin spordaki başarısına, sporcu seçiminden temel antrenman bilgilerine kadar birçok başlıkta sunum yaptı.

2 gün süren seminer, 2017 yılının başarılı antrenörlerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Spor Şube Müdürü Zekeriya Altuntaş, ve seminere katılan akademisyenler tarafından ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X