Aosb’den Kitap Bağış Kampanyası

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, Sarıçam İlçesi Şehit Mustafa Sarı İlkokulu Müdürlüğü işbirliğiyle sürdürülen sosyal sorumluluk…

Aosb’den Kitap Bağış Kampanyası

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, Sarıçam İlçesi Şehit Mustafa Sarı İlkokulu Müdürlüğü işbirliğiyle sürdürülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, kitap toplama kampanyası başlattı. “Kitapsız Büyüyen Çocuk Susuz Ağaca Benzer” sloganıyla başlatılan kampanyada toplanacak kitapların Şehit Mustafa Sarı İlkokulu’ndaki AOSB Kütüphanesi’ne bağışlanacağı bildirildi. Kampanyaya OSB’deki işletme yetkililerinin ve çalışanların destek verebilmesi amacıyla AOSB Bölge Başkanlığı’nın İdari Bina girişi ile AOSB Ticaret Merkezi’ne kitap bağış kutuları konuldu. Ayrıca, bölgede faaliyet gösteren işletmelerde biriktirilecek kitapların AOSB Başkanlığı’nca toplatılarak bağış merkezine aktarılacağı da kaydedildi. Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı’nın kitap bağış kampanyasına, ilk bağışlar da AOSB Fen İmar Müdürü Banu Tanrıkulu, mimar Levent Cengiz Ayvazoğlu ile Ruhsat ve İzinler Şefliği görevlisi Emine Güder tarafından yapıldı. Yüksek bir katılımın beklendiği bağış kampanyasıyla toplanacak kitaplar Sarıçam Şehit Mustafa Sarı İlkokulu’ndaki AOSB Kütüphanesi’ne devredilecek ve ilkokul öğrencilerinin yararlanmasına sunulacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X