Apartman bahçesinde tilki operasyonu

İnegöl’de, apartmanın bahçesine giren tilki, İnegöl Belediyesi Bakım Merkezi ekipleri tarafından yakalandı. Tasmalı olan tilkinin veteriner tarafından bakıldığı ve işyerinin açık unutulan camından kaçtığı belirlendi.

Apartman bahçesinde tilki operasyonu

Orhaniye Mahallesi Yakut Sokak’taki apartman sahibi Mehmet Bayram, binanın bahçesinde tasmalı bir tilki ile karşılaştı.

Bayram’ın haber vermesi üzerine İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Tedavi ve Bakım Merkezi ekipleri geldi. Ekiplerin yakalamak istediği tilki kaçtı. Bahçede ekiplerin yanı sıra çevredekiler de tilkiyi yakalamak için uğraş verdi. 

Ekiplerden ürken tilki, bahçedeki kameriyenin çatısına çıktı. Ekipler tarafından uyuşturucu iğneyle sakinleştirilen tilki yakalandı.

Tilkinin yakalandığını duyan sahibi olduğu iddia eden Veteriner Hekim Kaya Giray, hayvanı görevlilerden aldı. 

Tilkinin 2 aylıkken çocuklar tarafından yakalanarak muayeneye getirildiğini aktaran Kaya Giray, “Tedavisi yapıp doğaya saldık. Fakat yeniden işyerimize geldi. İşyerimizden gitmeyince biz de beslemeye başladık. Sabah saatlerinde işyerinin camındın çıkıp kaçmış sağ olsun ekipler yakaladı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X