Apartmandan kötü kokular gelmeye başlayınca…

Antalya’da genç bir kadın, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Apartmandan kötü kokular gelmeye başlayınca…

Edinilen bilgiye göre olay, saat 16.00 sırasında Konyaaltı ilçesi Liman Mahallesi 7. Sokak üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Bina sakinleri apartmanın içinde kötü kokuların gelmesi üzerine inceleme yaptı. 

İncelemede herhangi bir bulguya ulaşılamadı. Kokunun devam etmesi üzerine bina sakinleri birinci katta annesi Nevin U. ile birlikte yaşayan Ebru U.’nun (35) dairesinden kokuların geldiğini belirledi. Ev sahibinin yedek anahtarla girildiği evde Ebru U.’nun cansız bedeni ile karşılaşıldı. Anne Nevin U.’nun ise il dışında olduğu öğrenildi. Durum hemen polis ekiplerine bildirildi. 

Evde inceleme yapan polisler Ebru U.’nun yaklaşık 3 gün önce öldüğünü belirledi. Yapılan incelemenin ardından Ebru U.’nun cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morg’una kaldırıldı. Genç kadının geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X