Arabayatağı finallerde

Mavi beyazlıların U19 takımı, Konya Selçuklu Belediyesi’ni 6-1 yenerek adını Türkiye Şampiyonası dörtlü finallerine yazdırdı.

Arabayatağı finallerde

Balıkesir grup merkezinde oynanan U-19 Türkiye Şampiyonası 2.Kademe müsabakalarında Arabayatağıspor birinci olarak final vizesi aldı. Süper Lig hakemlerinden İlker Meral’in yönettiği final maçında Konya Selçuklu Belediyesi’ni 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden mavi beyazlı temsilcimiz büyük mutluluk yaşadı. Arabayatağı’na galibiyeti getiren golleri Aycan (2), İbrahim (2), Okan ve Ercan kaydetti.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDI

Bursa ve Türk futboluna bir çok oyuncu kazandıran, bugüne kadar sayısız başarıya imza atan Arabayatağıspor’da U19 takımının elde ettiği başarının sevinci yaşanıyor. Kulüp Başkanı Süleyman Durak, Balıkesir’de önemli bir başarı elde ettilerini belirterek, “Konya temsilcisini 6-1 yenerek finallere kaldık. Şuan Türkiye dördüncülüğümüz garanti. İnşallah Türkiye şampiyonu da olacağız. İki maçımız kaldı. Dualarını ve desteklerini eksik etmeyen taraftarımıza, mahalle halkımıza ve dostlarımıza sonsuz teşekkürler” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X