Arabayatağı hız kesmedi: 7-0

Hafta içi mesaisinde şampiyonluk yolundaki rakibi Yolspor’u yenen mavi beyazlılar dün ise sahasında Karacabey Gençlerbirliği’ni farklı geçerek namağlup liderliğini sürdürdü.

Arabayatağı hız kesmedi: 7-0

TOLGA ÖZTAŞ

U-17 Elit Yaş Ligi 2. Grup’ta şampiyonluğa koşan Arabayatağıspor, 13. hafta maçında Karacabey Gençlerbirliğini 7-0 mağlup etti. Mavi beyazlılara farklı galibiyeti getiren golleri 7 ve 21. dakikalarda Ömer, 11’de Aziz, 29 ve 77’de Erkut, 48’de Bilal ile 53’te Serhat attı. Bu sonuçla Arabayatağıspor 13 hafta sonunda 12 galibiyet ve 1 beraberlikle elde ettiği 37 puanla namağlup olarak zirvedeki yerini korudu.

SAHA: Arabayatağı

HAKEMLER: Habibe Yorgun (**), Ferhat Durcan (**), Cumali Orhan (**)

GOLLER: Dk.7-21 Ömer, Dk.11 Aziz, Dk.29-77 Erkut, Dk.48 Bilal, Dk.53 Serhat (Arabayatağı)

ARABAYATAĞISPOR: Berk (***), Yusuf (**), Uğur (***), Hüsnü (**), Muharrem (***), Sezer (**), Erkut (***), Aziz (***), Ömer (***), Cemil (**) (Dk.41 Serhat ***), Bilal (***)

KARACABEY G.B.: Selçuk (*), Mert (**), Ali (*), Ahmet (*), Ramazan (*), Berke (**), Soner (*), Furkan (**), Mustafa (*), Mehmet (*), Oğuzhan (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X