Arabayatağıspor’un gururu!

Türkiye’de 3 yıl önce resmileşen ‘Kyokushin’ karate dalında ilk kez yapılan Milli takım seçmelerini kazanan Ömer Çil, Bursa’yı haftasonu Polonya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda temsil edecek.

Arabayatağıspor’un gururu!

TOLGA ÖZTAŞ

Futbolda Türkiye Şampiyonaları’nda kazandığı kupalarla adını duyuran Arabayatağıspor, şimdi de karatede gündeme oturmaya hazırlanıyor. Mavi beyazlıların veteran sporcusu Ömer Çil, ülkemizde 3 yıl önce resmileşen ‘Kyokushin’ karate dalında Milli takıma seçildi. Haftasonu Polonya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi ve Bursa’yı temsil edecek Ömer Çil’i, Arabayatağıspor Başkanı Süleyman Durak ve yönetim kurulu bugün başlayacak yolculuğuna tam kadro olarak uğurladı.

Hedef şampiyonluk

Avrupa Şampiyonası öncesi Türkiye’deki son röportajını OLAY Spor’a veren Ömer Çil,’Kyokushin’ karate dalının resmileşmesiyle lisansımızı Arabayatağıspor çıkarttı. Başkanımız Süleyman Durak’ın çok fazla desteğini aldım. Şimdi kulübümüzde de bir spor salonu yapılacak. İlk olarak Polonya’da Milli takımla şampiyonluk istiyorum. Tüm takım olarak hedefimiz Türkiye’nin adını tüm Avrupa’ya duyurmak. Bizim bu dalda var olduğumuzu herkese kanıtlamak istiyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X