Araç hırsızları parça parça götürüyor!

Ankara’da son dönemlerde hırsızlarının yeni hedefi, son model otomobillerin kapıları ile kaputları oldu. Yenimahalle’ye bağlı Batıkent semtinde bir aracın dört kapısı ile kaputunun çalınmasından sonra aynı marka bir aracın yine parmak izine rastlanmadan S

Araç hırsızları parça parça götürüyor!

Anakara’da son dönemlerde hırsızlarının yeni hedefi, son model otomobillerin kapıları ile kaputları oldu. Yenimahalle’ye bağlı Batıkent semtinde bir aracın dört kapısı ile kaputunun çalınmasından sonra aynı marka bir aracın yine parmak izine rastlanmadan Sincan ilçesinde benzer bir şekilde soyulması, profesyonel hırsızların oto kaporta ustası olabileceğini gündeme getirdi.

 

Ankara Gimat’da pastanelere hammadde ürünü satan bir firmada çalışan 38 yaşındaki Ahmet Haşimoğlu’nun Sincan Törekent’te bulunan otomobilinin hırsız yada hırsızlar tarafından 4 kapısı ile kaputunun çalındığını görünce şaşkına döndü. Hırsızların kaporta ustası olabileceğinden şüphelenen Haşimoğlu, “Çünkü otomobilin kapıları ve kaputu çok profesyonelce çalınmış. 15 bin TL zararım var” dedi. Oturduğu Sincan’ın Örekent Mahallesi’nde Organize Sanayi karşısında villaların bulunduğu bölgenin çok tenha olduğunu dile getiren Haşimoğlu, aracındaki kaput ve kapıların sabah 05.00 sıralarında çalınmış olabileceğini söyledi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin araç üzerinde parmak izine rastlamadığına dikkat çeken Ahmet Haşimoğlu, hırsızlık olayı ile ilgili şunları söyledi:

 

“Akşam saatlerinde işten eve gelip, aracımı 7 yıldır bıraktığım yere park ettim. Sabah işe gitmek üzere 07.00 sıralarında evden çıkıp aracın yanına gittiğimde, 4 kapısı ile kaputunun olmadığını gördüm. Hırsızlar arka sol camı kırıp, kapıyı açarak hırsızlık olayını gerçekleştirmişler. Yaptırdığım tespit sonrası aracımı servise götürdüğümde, aynı marka bir aracın kapıları ile kaputunun olmadığını gördüm. Servis yetkilileri, bu durumun sipariş hırsızlığı olabilme ihtimalinin yüksek olduğunu söylediler. Profesyonel hırsızların oto kaporta ustası olabileceğini düşünüyorum. Sokakta kamera sistemi olmaması, hırsızların iştahını kabartıyor. Hırsızların bulunabilmesi umudum yok. Çünkü hiçbir parmak izi ile birlikte sokakta kamera bulunmuyor. Aracımdan çalınan son model elektronik kapılarla birlikte zararım 15 bin TL” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X