Araç sahipleri dikkat! Çifte zam

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında, LPG litre fiyatında indirim ya da zam var mı? 26 Mayıs 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?

Araç sahipleri dikkat! Çifte zam

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

BENZİN VE MOTORİNE ZAM

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrolde dalganlanma sürerken, bu durum akaryakıt fiyatlarına da yansıyor.

Bu kapsamda bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 43 kuruş, motorine ise 1 lira 38 kuruş zam yapıldı.

Yeni tarifeye göre, Bursa’da benzinin litre satış fiyatı 22,94 liradan 24,37 liraya yükselirken, motorinin fiyatı ise 22,11 liradan 23,49 liraya ulaştı.

Dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X